• Customer

    Import data visible in FTP but not on site

    Posted by: truongandrew Jun 11, 2019 at 16:11 (13 days ago)
    I'm not sure why I'm having trouble, the demo content says "HAVE IMPORTED" but the loading time is only about 2-3 seconds before that message.

  • Admin

    Posted by: yame, Jun 12, 2019 at 00:45 (12 days ago)

    Hi,

    I also replied on your another ticket. Pls check it.

    I will help you to re-install the theme

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 12, 2019 at 15:21 (12 days ago)

    Hello, thanks for the reply but I have only made one ticket as far as I know (this one) - maybe you are confusing me with someone else? Please let me know what the next step is, thanks!
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 13, 2019 at 00:31 (11 days ago)

    Ohhh. Sorry, I confused you with others. They had the same issues with you.

    I got your ftp account. So pls provide me your admin account also and let me know which home page demo you want to install then I will check and help you

    Thanks!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 13, 2019 at 02:06 (11 days ago)

    attached in private section
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 14, 2019 at 01:18 (10 days ago)

    I got it.

    I have checked your back end site, you uploaded your own data, such as products, images, ...

    So when I install and import demo content for you, all will be lost. Therefore, pls backup all your content, data, and help me to install a fresh WordPress template, I will help you to import demo data from the scratch.

    Pls check then let me know your intention.
    Yame
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 14, 2019 at 14:20 (10 days ago)

    Hi, I didn't think products would be affected so I uploaded last night to save time. I really need this working today, because it's on a deadline. That's why I uploaded products, but it's fine, whatever I have to do just give me very detailed instructions and I'll do it, otherwise please do whatever you need to in order to have the demo up - you can delete literally everything if that's what's necessary. I still don't understand what I did wrong when I tried to load the demo data - I followed the instructions, or so I thought.
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 14, 2019 at 14:22 (10 days ago)

    I've got at least 30 hours of customization and setup to do on this and it's due next Wednesday so I'd planned to work all weekend on it, REALLY need it up before the weekend please!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 14, 2019 at 15:02 (10 days ago)

    I've deleted all products, please do whatever is required, thank you.
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 15, 2019 at 01:06 (9 days ago)

    I got it. I will install the theme and import demo data for your site right now.

    I will inform you when I finish. Thanks for your patience!
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 15, 2019 at 01:40 (9 days ago)

    Pls contact to your hosting to raise some elements in php.ini file
    post_max_size > 5000 (yours is just 128M so I cannot upload the files in your site)
    upload_max_filesize > 360 or 520M
    max_file_uploads > 50

    Then let me know. Thanks!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 15, 2019 at 11:34 (9 days ago)

    Hi, sorry for the delay - it was night time here. Thank you for the reply, I went to my hosting company and saw "Access to the php.ini file is not allowed for Shared Hosting customers here. However, most PHP values and settings can be used by using the .htaccess file with the help of php_flag."

    Would this work for our case if I ask them to change the php.ini and they say they can't? Also just curious, if this php.ini stuff was ok would my installation have worked when I did it? I'm going to ask them right now to change the settings!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 15, 2019 at 12:16 (9 days ago)

    So, on my shared hosting 128M is the highest I can go, I will have to upgrade the hosting which I'm working on now. If I upgrade will I be able to do the install myself?
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 15, 2019 at 12:54 (9 days ago)

    Ok, I have upgraded hosting, all login info provided will stay the same, but the files are moving to the new server right now so I think we need to give it some time to finish
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 15, 2019 at 13:33 (9 days ago)

    I just tried installing the theme again and it was exactly as before. Not sure what's wrong. I used Advanced WordPress Reset Plugin to reset the database, and then I deleted the theme.
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 17, 2019 at 02:13 (7 days ago)

    Could you please provide me again your ftp account? My coder is checking for you and we cannot reach into your ftp account anymore: http://prntscr.com/o2pwxr

    Thanks!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 17, 2019 at 03:49 (7 days ago)

    Hi, sorry about that, I don't know why it stopped working. I've just been playing with it and found that now it works with only the u######## part, so delete the "development" from the username. I guess on the new hosting package it's different for some reason. I see you got the demo content to work! It looks like home-01 instead of home-02 but that's encouraging that it's not a plain white website anymore!
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 17, 2019 at 04:13 (7 days ago)

    Oh never mind, I just remembered I can just set home-02 as Homepage in the back end.
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 17, 2019 at 10:04 (7 days ago)

    Hi,

    It's been done with home 2 for your site. My coder informed me in the morning but now I just check the result then inform you

    Pls check your site then let me know if you are satisfied with this
    If you are satisfied with our support, would you please spend a little time to give us a good review + 5 stars on website https://themeforest.net/item/biolife-organic-food-wordpress-theme/22239723?s_rank=1. It's really very worth with me.

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 19, 2019 at 21:56 (5 days ago)

    Hello, thank you for the demo data, I've loaded my products and am continuing to configure the site. I'm having trouble with the footer. In Customize the Footer tabs appears under Header at first, but as soon as the page finishes loading the Footer tab disappears. I'm therefore unable to change the options for the footer such as the phone number, etc.
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 20, 2019 at 01:26 (4 days ago)

    You can edit the information in Footer Builder. You are using Footer 07. So pls negative to Ovic Panel > Footer Builder, select Footer 07 and edit the phone number here: http://prntscr.com/o4570x

    Hope that with support, we deserve with your rating of 5 stars.

    Thank you!
    Yame
  • Customer

    Posted by: truongandrew, Jun 20, 2019 at 15:14 (4 days ago)

    Feedback/rating left on themeforest, thanks again for the support! I haven't tried the footer builder recommendation but I will check that out now.
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 21, 2019 at 00:34 (3 days ago)

    Yes. This is the best way to edit your Footer quickly.

    I also see your rating. Thank you so much for that ^^

    So please let me know if you have any troubles with this theme. I will check and give you the solution

    Best regards,
    Yame

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible