• Customer

    Theme main menu display error

    Posted by: wongef100 Jun 3, 2019 at 23:18 (21 days ago)
    Hi after i have update wp and woocommerce plus all plugin i have problem on my website and plugin .
    Theme didnt properly and items picture have some error and my website is too slow . i have try to restaure with the back up i have but same problem ... i need help please

  • Admin

    Posted by: yame, Jun 4, 2019 at 02:23 (20 days ago)

    Hi mate,

    I sent your issue to my coder already. He will check soon and I will inform you when I get any his feedback.

    Thanks for your patience!

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 4, 2019 at 08:22 (20 days ago)

    Thanks

    I hope he will fix it as soon as possible as its 5 days already that i have this issue .

    Regards
    Mam
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 4, 2019 at 08:22 (20 days ago)

    Thanks

    I hope he will fix it as soon as possible as its 5 days already that i have this issue .

    Regards
    Mam
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 4, 2019 at 09:45 (20 days ago)

    I see, mate. I will ask the coder to check for you soon. Hope you will be patient to wait
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 5, 2019 at 03:54 (19 days ago)

    Any Update please ?
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 5, 2019 at 08:45 (19 days ago)

    Hi,

    My coder fixed and updated for you. Now your site runs correctly.

    However your site runs quite slowly. You can change another plugin about cache ( Total cache, WP Rocket, … ). Your current plugin is not fine at all

    Now let's check your site then let me know your result
    Regards,
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 5, 2019 at 22:09 (19 days ago)

    Hi
    Sorry but its not working .
    There is a conflic with the primary menu and main menu .
    All my website setuo is there but not at the right place .
    i should have Fashion ( men's , women's . kid , trending ) and others down the premary menu same as your theme . ..

  • Admin

    Posted by: yame, Jun 6, 2019 at 02:22 (18 days ago)

    It's weird. Yesterday when I informed you to check the site again, your site works and displays very well without any messing up.

    I also sent again to my coder, pls wait then he will check for you.
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 6, 2019 at 04:51 (18 days ago)

    yes but when i try to add to change picture on submenue or add my menu before its come to an error .
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 6, 2019 at 09:50 (18 days ago)

    Okay. I sent him already. Pls wait for him

    Thanks for your patience!
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 7, 2019 at 10:27 (17 days ago)

    I got the feedback:

    When you enable the mega menu, then you have to select the menu page

    And, when you enable mega menu, you also have to remove the sub menu

    Pls see the attachment to understand: http://prntscr.com/nyso1i

    And, my coder doubted that you customized any custom widgets menu, or customized in somewhere so it led to missing or excessive the div tag => this causes the errors on your menus

    Pls check and let me know your answer
    Thanks !
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 7, 2019 at 10:26 (17 days ago)

    Hi
    Thx the menu back to the normal but when im in mega menu and try to add wp custom menu on the piture im getting the same error .
    So can you please add it for me please .
    -Fashion : men's . women's . kid . trending
    - Food : vegan . vietnamese . euro . spicies&seasoning .
    Best regard ,
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 7, 2019 at 10:39 (17 days ago)

    ok i get you message and i will try to answer it .
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 10, 2019 at 01:07 (14 days ago)

    Hi,

    How is your site now?
  • Customer

    Posted by: wongef100, Jun 22, 2019 at 11:50 (2 days ago)

    HI
    Why every time i try to add wp custom menu i have the same problem ?

    i want to add it under each main men picture on food , and fashion .

    Best Regard ,
  • Admin

    Posted by: yame, Jun 24, 2019 at 00:54 (23 hours ago)

    I see. My coder would like to know that have you customized something for this area or somewhere? Because if you customized something, it would result in missing or excessive tags, so it causes the error

    Thanks!

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible