• Admin

    Posted by: yame, May 11, 2019 at 14:39 (9 days ago)

    Hi
    In your case, you have to try by the css codes. Please try these codes and let me know your results
    .techone-tabs .tab-head .tabs-link {
    font-size: 30p!importantx;
    }
    Regards
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 11, 2019 at 17:42 (9 days ago)

    Hello

    I have actıvated the code but there ıs no change

    Thank you see you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 13, 2019 at 05:16 (7 days ago)

    Hi Atamanminsk
    Could you please provide your wp-admin + FTP or Cpanel accounts via secret information area? I would like to check directly and help you
    Regards
  • Admin

    Posted by: yame, May 13, 2019 at 05:23 (7 days ago)

    Sorry because i am a new supporter. I got your accounts, please check again. I have added in the Theme Option as this link image:
    https://prnt.sc/nnrtra
    Regards
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 13, 2019 at 11:16 (7 days ago)

    Hello

    Css codes doing only one small tab. I want all tabs small

    Thank you see you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 13, 2019 at 14:37 (7 days ago)

    Here they are
    .techone-tabs .tab-head .tabs-link li {
    font-size: 10px;
    }
    Please check again and let me know your results
    Regards
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 13, 2019 at 14:46 (7 days ago)

    Hello

    Everything okey thank you

    How can i add link to tab ?

    Thank you see you later

  • Admin

    Posted by: yame, May 13, 2019 at 15:15 (7 days ago)

    By default of theme, it does not include this function. In this case, you have to customize by yourself or connect to customized services, they will check and help you. I am really sorry because i do not support for customize work.
    Regards
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 13, 2019 at 15:55 (7 days ago)

    Hello

    my tabs are opening down but not aside

    option over owl carousel is not openening as you can see attachment

    Thank you see you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 14, 2019 at 06:47 (6 days ago)

    I have checked and got the same problems as you mentioned. My coder will check and update on coming Friday( they are in summer vacation)
    Regards
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 14, 2019 at 08:32 (6 days ago)

    Hello

    Thank you i will waiting

    See you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 16, 2019 at 01:20 (4 days ago)

    My coder is checking in your site. I sees that you translated the text Grid in a empty word so it does not show in Shortcode Products. He is also finding the location that you translated. Or do you remember where did you translate this word?
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 16, 2019 at 11:54 (4 days ago)

    Hello

    ı dont rememder erasıng text grıd sorry for that

    Thank you see you later
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 17, 2019 at 04:15 (3 days ago)

    Hello

    i suppose i erased the attached text

    https://support.kutethemes.net/public/uploads/attachment/-%D1%8D%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-(47)_LI-5cdd6dcc6d59d.jpg

    Thank you see you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 18, 2019 at 01:18 (2 days ago)

    Because you translated the text into empty, we check in Loco plugin, the text is not translated.
    My coder guesses that it's because of this plugin: https://prnt.sc/nq29j5 You use some of translate plugins. So please check one by one.
    It's not the bug about code, it's because you translated the text

    Thanks!
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 18, 2019 at 08:44 (2 days ago)

    Hello

    I found text ^grid^ and ^list^ and corrected but my tabs are opening down but not aside

    Thank you
    See you later
  • Admin

    Posted by: yame, May 20, 2019 at 01:17 (20 hours ago)

    Because you translated in somewhere before. Please check again all your translation plugins. It might be overwritten when you translated by some different plugins.
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 20, 2019 at 05:24 (16 hours ago)

    Hello

    when fırstly the sıde ıs opened then everythıng ıs okey but ın all the followıng openıngs the same pages my tabs are opening down but not aside.
    Are you sure that ıts becouse grıd text ?
  • Customer

    Posted by: Atamanminsk, May 20, 2019 at 20:14 (an hour)

    I suppose it will be not possible so i give up

    Thank you very much

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible