• Admin

    Posted by: yame, Mar 19, 2019 at 03:46 (3 months ago)

    Hi mate,

    Could you please provide me your back end + FTP account? I would like to check in your site then will help you

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Mar 19, 2019 at 22:49 (3 months ago)

    ftp
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Mar 19, 2019 at 22:51 (3 months ago)

    back end
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Mar 20, 2019 at 12:39 (3 months ago)

    hello! can u resolve this problem? we lost time and money .
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Mar 21, 2019 at 21:17 (3 months ago)

    hello ?!
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 22, 2019 at 10:17 (3 months ago)

    When my coder checked, he did not see any files in your FTP account: http://prntscr.com/n1dsdz

    Please take a look then let me know how to reach into your files then my coder will check for you
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Mar 25, 2019 at 15:11 (2 months ago)

    ok i send new user
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 26, 2019 at 04:27 (2 months ago)

    I sent to my coder your account and I am waiting for his feedback
    I will inform you when I get any his notification
    Thanks for your patience!
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 26, 2019 at 09:00 (2 months ago)

    It's done. Please check your site again then let me know your result
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Apr 12, 2019 at 16:42 (2 months ago)

    hello! how i can remove this loading . u have picture in attach
  • Admin

    Posted by: yame, Apr 13, 2019 at 07:46 (2 months ago)

    Can you please provide again your admin and FTP account?
    Then I will send to my coder, he will check for you
    Thanks!
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Apr 16, 2019 at 07:56 (2 months ago)

    hello !
  • Admin

    Posted by: yame, Apr 17, 2019 at 01:00 (2 months ago)

    http://prntscr.com/ncysul I cannot reach into your back end account.

    And please provide the FTP account also. My coder will use it if needed

    Thanks!
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, Apr 18, 2019 at 10:51 (2 months ago)

    check again
    Back end
    user : turcu@zumzeria.ro
    pass: turcu@zumzeria.ro

    ftp user turcu@zumzeria.ro
    ftp pass turcu@zumzeria.ro
  • Admin

    Posted by: yame, Apr 19, 2019 at 03:12 (2 months ago)

    Thanks.

    My coder checked for you and he saw that there are some missing images in your site, it needs the times to load so it is quite slow: http://prntscr.com/ndyus8
    So please upload images for "manufacture", check again then let me know the result

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, May 1, 2019 at 11:34 (a month ago)

    i uploade but no change..... please told me how i can remove loading?(image with loading)
  • Admin

    Posted by: yame, May 2, 2019 at 07:14 (a month ago)

    Hi,

    He fixed for you. Pls check your site again then let me know the result

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, May 6, 2019 at 20:17 (a month ago)

    thx but after fix this problem ... now show another problem .... when we refresh home page ....for few seconds show 2 banners i attach printscreen
  • Admin

    Posted by: yame, May 7, 2019 at 10:33 (a month ago)

    It's quite weird. I sent to my coder already and he will check for you

    Thanks for you patience!
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, May 9, 2019 at 23:05 (a month ago)

    problems continue......not full resolved...
  • Admin

    Posted by: yame, May 10, 2019 at 06:55 (a month ago)

    My coder fixed it for you: http://prntscr.com/nmpa74 As I test, while your page is loading, the image slides do not show with 2 banner anymore.
    Pls clear cache your site and browser to check again
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, May 14, 2019 at 21:26 (a month ago)

    try to refresh first page and u will see problems continue.
  • Customer

    Posted by: zuzufashion, May 14, 2019 at 21:28 (a month ago)

    New problem! in first page at categories . and we disable slide 2 for the moment.....we will activate when u finish problems
  • Admin

    Posted by: yame, May 16, 2019 at 07:57 (a month ago)

    Hi,

    I tested many times, in the different computers and I did not see the image sliders were not divided into 2 images anymore. Even when I refreshed the page.
    Have you cleared cache of your site and browsers yet?

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible