• Customer

    Gallery on product page doesn't work.

    Posted by: vhonkdigital Mar 12, 2019 at 05:15 (2 months ago)
    I observe that after adding attributes on the product and saving it, the products attributes disappear after saving the product.

    Gallery on product page doesn't work.


  • Admin

    Posted by: yame, Mar 13, 2019 at 03:43 (2 months ago)

    Hi,

    Problem with saving attribute of Product: I replied on your another ticket

    Problem with Product page: I sent to my coder and he will check for you. I will let you know if I get any his feedback

    Thanks for your patience!
    Regards,
    Yame
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 14, 2019 at 02:21 (2 months ago)

    Hi,

    I got feedback from coder: It's because you removed the selected products before without removing in edit product.

    So please check again then let me know your result

    Thanks!
  • Customer

    Posted by: vhonkdigital, Mar 14, 2019 at 07:33 (2 months ago)

    I didn't get "Removed selected products before without removing in edit product"

    I did add a new product even that doesn't run the slider.
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 16, 2019 at 06:39 (2 months ago)

    So for now, please check your site again. Does it work?
  • Admin

    Posted by: yame, Apr 11, 2019 at 09:59 (a month ago)

    Hi mate,

    If you do not have any replies here, I will close this ticket

    For any questions, please submit a new one then provide accounts, I will check for you

    Best regards,
    Yame

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible