• Customer

    How to set off product categories description in menus ?

    Posted by: jairo Mar 8, 2019 at 12:47 (4 months ago)
    Hi,

    When I add Product Categories or Product Brands to the menu each item shows the taxonomy description, what makes the menu impossible to use.

    Temporary I've added this CSS: ul.menu .menu-item .desc { display: none !important; }

    Yo can see some samples on the Footer > Menu SOPORTE
    - Honeywel (product brand)
    - Etiquetadoras Autom√°ticas (product category)

    So, is there any way to set descriptions OFF ?

    Thanks

  • Admin

    Posted by: yame, Mar 12, 2019 at 01:31 (4 months ago)

    Hi mate,

    Could you provide me your admin + FTP account, please? I would like to check in your site first.

    And, please take the screenshot for your issue, then I will check faster

    Looking forward to getting back your reply ...
    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: jairo, Mar 12, 2019 at 23:16 (4 months ago)

    Hello,

    Attached is the screenshot from the footer of the site https://ww2.maissinal.com/?mct_token=D8FB228BA184

    In red you can see a product brand and its description.
    I think that it makes no sense to show descriptions in menus. They make impossible to use the menus.

    Temporally I've made this fix with CSS:

    ul.menu .menu-item .desc {
    display: none !important;
    }

    How to deactivate descriptions from Theme Settings ?

    Regards.

  • Admin

    Posted by: yame, Mar 19, 2019 at 01:23 (4 months ago)

    Hi mate,

    I am so sorry for delay reply just because we had some problems with hosting. Now it's fine.

    Please provide me your admin + FTP account then we will check for your site immediately

    Looking forward to getting back your reply ...
    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: jairo, Mar 20, 2019 at 17:56 (4 months ago)

    HI,

    You can see credentials on ticktet https://support.kutethemes.net/topic/show-topic/61467

    Thanks
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 22, 2019 at 09:57 (4 months ago)

    Yes I see.

    Excuse me, but, unfortunately I do not see your attachment. So I am still quite confused for your issue. Could you please help me to explain through the screenshot? Then I will check faster

    Thank you!
  • Admin

    Posted by: yame, May 21, 2019 at 03:35 (2 months ago)

    Hi mate.

    I sent you the reply for your issue many days ago any I have not received any your ideas.
    How is your site now?
    I will close this ticket and please contact with us if you need any assistance from support service.

    Thanks and regards.
    Yame

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible