• Customer

    Second language in Prestashop - No content index

    Posted by: moovity Feb 27, 2019 at 12:14 (2 months ago)
    Hi, i have just purchased this theme, and i had ond languaje installed.

    I have selected one of the 11 items and all seems ok, but once i activate a second languaje, index does not diaplay anythink but logo and search bar.

    Why does my theme does not support 2 languajes? Do i have to install again?.

    Thanks.

  • Admin

    Posted by: yame, Mar 4, 2019 at 09:52 (2 months ago)

    Hi mate,

    I will send to my coder and he will check your site
    Then when I get his feedback, I will inform you

    Thanks for your patience!
    Regards,
    Yame
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 8, 2019 at 03:12 (2 months ago)

    About the language, you have to translate, then it will appear in your site
    Some modules that relate to product not show, just because you do not add the quantity for your products, so there are no products shown
    Pls check again then let me know your result

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: moovity, Mar 14, 2019 at 10:09 (2 months ago)

    Ok, but menu is not shown too. ¿Why the menu does not appear?

    What do i have to translate?. I didnt have the option in the layout control options.

    Regards.
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 15, 2019 at 09:30 (2 months ago)

    Because you do not add any contents for ES: http://prntscr.com/my6yvd
    When you add contents for menu, pay attention to add contents for both languages, then the menu will show
  • Customer

    Posted by: moovity, Mar 27, 2019 at 15:47 (a month ago)

    OK, thanks. To sum up, I am not able to add category products in my index page (English and Spanish).
    In Ovic Theme config -> Layout Control -> Configure (Theme 11, wich is what i want to use) I have tried several times to add "Mega Category Module", in order to show products from one category, and I have not been able to do it. I dont know how to do that, so temporally i have added the "Ne products Module", but this is not the module i want to use.
    Can you fix it? Cause yout theme is not working.
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 28, 2019 at 06:28 (a month ago)

    Can you take the screenshot for the place that you want to add the module? Then I will check for you
  • Customer

    Posted by: moovity, Mar 28, 2019 at 07:28 (a month ago)

    In index, replacing current "blocknewproducts". I attach you an image.
    Thanks.
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 28, 2019 at 08:27 (a month ago)

    Hmm I check it.
    Because there are no hook positions to add Mega category module for DISPLAYHOMETAB or DISPLAYHOMETABCONTENT
    In demo - Home 11, we do not have this style. And, if you try adding this module for the hook position you want, it will have no style so we are not sure it will display correctly

    Hope you understand for this
    Thanks!
  • Customer

    Posted by: moovity, Mar 28, 2019 at 11:14 (a month ago)

    Sorry, in home 11: https://boutique.kute-themes.net/home11/en/ you have product listing working (megacategory in source code), i want that exactly. No more. I attach you an image.

    Thanks.
  • Admin

    Posted by: yame, Mar 29, 2019 at 04:34 (a month ago)

    It's Done,

    Please check your site again
  • Admin

    Posted by: yame, Apr 8, 2019 at 09:05 (a month ago)

    Hi mate,

    If you do not have any replies here, I will close this ticket

    For any questions, please submit a new one then provide accounts, I will check for you

    Best regards,
    Yame

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible