• Customer

    brands not showen

    Posted by: HostingandPromoting Jan 6, 2019 at 19:26 (2 months ago)
    there si a band added via psframework from backend
    where brand images are not shown
    the path to images is not good

    (the brands is taken and displayed alt image or brand name, BUT without image)


    how can we fix this?

    image atashed
    2019-01-06-brands-not-show-image1.png




  • Admin

    Posted by: yame, Jan 7, 2019 at 07:32 (2 months ago)

    Hi mate,

    Pls try to upload another image / regenerate the image then it will show on front end
  • Customer

    Posted by: HostingandPromoting, Jan 7, 2019 at 08:27 (2 months ago)

    1 First question: why upload other image ??? There is already a Image for every brand
    2 What does you mean : regenerate the image???

    Please give a clue and some minimal steps when you write an answer.
    Because other way is useless and non sens.
  • Admin

    Posted by: yame, Jan 8, 2019 at 09:34 (2 months ago)

    When you upload the images, it will be regenerated.
    Go to Design > Image Settings > http://prntscr.com/m4diqg

    I did it for you and now your brand images display correctly http://prntscr.com/m4dj2c
    Pls check it

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible