• Customer

    Instagram Elements don't work

    Posted by: Leisgee Dec 1, 2018 at 12:05 (3 months ago)
    Hello,

    when I set up "Ovic: Instagram" (in both styles) with my Instagram ID and generated access token, it only displays "No user ID specified.". I've generated a couple more tokens to try if it was wrong, but it didn't work out. Could my ID be too formatted?

    Thanks for helping out!

  • Admin

    Posted by: yame, Dec 3, 2018 at 02:18 (3 months ago)

    Hi @Leisgee,

    Could you please provide me your admin + FTP account? I would like to check in your site then will give you the correct answer

    Awaiting for your reply ...
    Yame
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Dec 3, 2018 at 22:49 (3 months ago)

    See information in secret area
  • Admin

    Posted by: yame, Dec 4, 2018 at 08:38 (3 months ago)

    Okay I checked your site, you added the wrong id for Instagram. I have added again. Pls check it
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Dec 14, 2018 at 15:28 (3 months ago)

    Still doesn't work, none of my posts get displayed.
  • Admin

    Posted by: yame, Dec 15, 2018 at 03:54 (3 months ago)

    Pls check again. It has some errors in code and my coder has updated directly for you. We also update for theme in the new version and you can update or not, it's up to you
    Hope that with this support, you will rate for us on Themeforest with 5 stars
    Thank you!
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Dec 20, 2018 at 12:57 (3 months ago)

    Instagram Feeds still do not work. Please check the code again.
  • Admin

    Posted by: yame, Dec 21, 2018 at 01:05 (3 months ago)

    Now it works http://prntscr.com/lxpjwu
    You have to select the correct id number for this shortcode so that the posts will display
    Hope that with this support, you will rate for us on Themeforest with 5 stars ^^
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Jan 2, 2019 at 19:15 (2 months ago)

    Works but doesn't get displayed nicely (see attached). Please fix this.
  • Admin

    Posted by: yame, Jan 3, 2019 at 09:51 (2 months ago)

    I also sent to my coder again. Pls wait for him. He will check your issue soon
  • Admin

    Posted by: yame, Jan 7, 2019 at 07:50 (2 months ago)

    Hi mate,

    I got feedback from coder: Last time, when we tried to check ID of Instagram, I saw that the ID was correct but Instagram did not display then I could not check. The coder checked and found out the reason was because in Instagram has a temporary block within a short time. My coder also updated to show this notification so when it is available, please check your site again

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Jan 10, 2019 at 12:14 (2 months ago)

    Still doesn't work. Please check again.
  • Admin

    Posted by: yame, Jan 16, 2019 at 07:52 (2 months ago)

    I also asked the coder to check again the problem. I am waiting for his feedback.
    So please be patient. I will inform you when I get any his feedback
    Thanks!
  • Customer

    Posted by: Leisgee, Jan 30, 2019 at 09:05 (a month ago)

    When will this be fixed? We're running out of time! See attached image for current error (chrome 71.0.3578.98).
  • Admin

    Posted by: yame, Feb 12, 2019 at 04:02 (a month ago)

    For today, I got the feedback from coder. He checked many times and wondered that if you enable cURL mode or not. Pls help me to contact to your hosting manager then ask this. Because he checked and did not find out the reason why the Instagram does not work in your site while it works perfectly on the other sites

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible