• Customer

    problem with attributes and variations on products

    Posted by: vanessakapasouri Nov 19, 2018 at 08:41 (26 days ago)
    hello i have problem again. i cannot create variations in woocommerce products. specifically attributes are not saved .see screenshots

    wp debug log file follows :

    [19-Nov-2018 08:39:02 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54
    [19-Nov-2018 08:39:05 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54


    live url http://test.gr.185-138-42-32.linuxzone105.grserver.gr/

  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 20, 2018 at 08:18 (25 days ago)

    The cause by the WooCommerce Extra Charges To Payment Gateway (Standard) plugin. Please turn off it and let me know your results.
    Kazim
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 20, 2018 at 10:40 (25 days ago)

    plugin deactivated. issue remains. see for yourself.
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 20, 2018 at 17:04 (24 days ago)

    Please check the test product. Currently i can not access your site backend. Please check and provide me again
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 20, 2018 at 17:34 (24 days ago)

    nothing wrong for me. please use http://test.gr.185-138-42-32.linuxzone105.grserver.gr/
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 03:50 (24 days ago)

    See this video shot, it still SAVES
    https://youtu.be/gNWmSxkBzXo
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 21, 2018 at 07:32 (24 days ago)

    i dont know what you are doing and it works. please see my video and watch how it disappears. please help me. your template is full of bugs and i am very disappointed..

    https://www.youtube.com/watch?v=XIYo02UnVPk
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 08:07 (24 days ago)

    I did not do anything, you can see my video shot. Please clear your web browswer cache and try again
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 21, 2018 at 08:17 (24 days ago)

    i did clear cache but issue remains.
    if you cant help me please let me know and I will open a dispute at themeforest.

    debug log shows

    [21-Nov-2018 08:11:48 UTC] PHP Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/shortcodes/products.php on line 81
    [21-Nov-2018 08:11:48 UTC] PHP Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/shortcodes/products.php on line 84
    [21-Nov-2018 08:12:24 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54
    [21-Nov-2018 08:12:26 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 08:21 (24 days ago)

    where's this message:
    21-Nov-2018 08:12:24 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54
    [21-Nov-2018 08:12:26 UTC] PHP Notice: Trying to get property 'id' of non-object in /var/www/vhosts/test.gr/httpdocs/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/attributes-swatches/product-attribute-meta.php on line 54
    Can you provide some screenshot?
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 21, 2018 at 08:24 (24 days ago)

    you can access from ftp httpdocs / wp-content / debug.log
    it s the file that writes wp errors
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 08:25 (24 days ago)

    Ok, let me check it.
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 08:43 (24 days ago)

    The cause maybe by your PHP version, it's too hight ( http://test.gr.185-138-42-32.linuxzone105.grserver.gr/test.php) Please switch off to 5.6.x- 7.1.x and let me know your results.
    Kazim
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 21, 2018 at 08:48 (24 days ago)

    I changed to 5.6.38. you can see it at woocommerce > status . issue remains unfortunately
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 21, 2018 at 23:30 (23 days ago)

    Good morning
    It's a warning only. About the debug.log issue, my coder will check again and fix asap.
    Have a nice day
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Nov 29, 2018 at 17:38 (15 days ago)

    Hello any news ?
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Nov 30, 2018 at 05:27 (15 days ago)

    It's updated. Please check again and let me know your results.
    Kazim
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Dec 2, 2018 at 07:28 (13 days ago)

    issue remains. sorry kazim but this ticket is 12 days old and i am getting frustrated. i cannot work properly my website.
    can you fix this ?
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 4, 2018 at 03:11 (11 days ago)

    Hi mate,

    My coder is checking your site and I will inform you when I get any his feedback.
    Thanks for your patience!
    Yame
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 5, 2018 at 04:15 (10 days ago)

    Hi mate,

    I got feedback from coder: This was fixed on the updated version. Please update your theme to the latest version and update plugin Kuteshop Toolkit to solve your problem.

    Pls try then let me know
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Dec 6, 2018 at 09:01 (9 days ago)

    οκ thanks. what is the procedure for updating? via themeforest of via kuteshop dashboard ?
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 6, 2018 at 09:11 (9 days ago)

    https://prnt.sc/lqtruk

    Pls update your theme via Kuteshop dashboard.
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Dec 6, 2018 at 11:44 (9 days ago)

    TEMPLATE ON V 3.2.6
    KUTESHOP TOOLKIT V 1.2.1

    HAVE YOU RELEASED NEWER VERSIONS ? BECAUSE NO NOTIFICATIONS FOR UPDATES ARE AVAILABLE. CHECK FOR YOUSELF PLEASE. I HAVE PROVIDED CREDENTIALS IN PREVIOUS POST
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 7, 2018 at 17:59 (7 days ago)

    Now it is already 3.2.7. I cannot access to your admin account. Can you provide it again?
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Dec 8, 2018 at 06:20 (7 days ago)

    credentials in secret info area
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 10, 2018 at 02:03 (5 days ago)

    http://prntscr.com/lsvfro
    http://prntscr.com/lsvg10 Ovic Toolkit plugin was already 1.2.2. So pls update this plugin for your site
  • Customer

    Posted by: sanjayjangam, Dec 10, 2018 at 08:24 (5 days ago)

    this is your kuteshop toolkit plugin problem as i checked it its working on previous plugin.
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 12, 2018 at 10:05 (3 days ago)

    I will send to coder again to check it for you
  • Customer

    Posted by: vanessakapasouri, Dec 12, 2018 at 20:30 (2 days ago)

    it is not working. please check again and have some tests for yourself before telling me that issue is resolved. This is quite annoying.

    (kuteshop toolkit 1.2.2 | template 3.2.7 )
  • Supporter

    Posted by: yame, Dec 13, 2018 at 08:06 (2 days ago)

    Please check your site again. The problem was fixed

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible