• Customer

    PHP Fatal Error

    Posted by: canetavermelha Oct 10, 2018 at 14:24 (9 days ago)
    Hi,
    I updated some plugins and now my single product page only loads for single products, it doesn't load for products with variations.

    I searched the log and found this error:
    PHP Fatal error: Uncaught Error: Class 'WC_API_Exception' not found in /home/pluralco/public_html/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/classes/woo-attributes-swatches/woo-product-attribute-meta.php:335

    I've disabled all plugins except for woocommerce, under construction, ovic demo import and kuteshop toolkit (last two won't let me disable - I get a 500 error).
    I've also tried to enable all plugins, and the only one I can't is elementor (again, 500 error).
    Can you please help me?

    Thanks,

    Ana

  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 11, 2018 at 01:22 (9 days ago)

    Good morning
    The cause maybe by your php version, it should be PHP 5.6.x or higher ( 7.1.x). Please try it and let me know your results. If it does not work, please provide your wp-admin + ftp or Cpanel accounts via secret information area. I will check and help you.
    Kazim
  • Customer

    Posted by: canetavermelha, Oct 11, 2018 at 10:25 (9 days ago)

    Hi Kazim,

    My PHP version is 7.2x. If I change it to 7.1, my website gets a 500 error on all pages.

    Attached the data so you can access. Can't load the single product page for products with variations.

    Please also check the vertical menu on the "home" page. I set it to only have 5 items open at all times, but it has 11 items open.

    Thanks,

    Ana
  • Customer

    Posted by: canetavermelha, Oct 11, 2018 at 10:26 (9 days ago)

    Additional info
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 12, 2018 at 03:52 (8 days ago)

    Hi
    - About the 500 error on all pages issue: I have checked and it still works fine
    - About the Can't load the single product page for products with variations issue: The cause maybe by your plugins, they are conflicted together. My coder's checking, i will inform you when i have got the result from him
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 12, 2018 at 03:55 (8 days ago)

    - About the Vertical menu issue: In this case, you have to turn off the Enable Metabox Option at the dashboard>>Theme Options>>General>>Main Settings

    Regards
  • Customer

    Posted by: canetavermelha, Oct 12, 2018 at 17:04 (7 days ago)

    Hi Kazim,

    I enabled metabox options, but it only works for other pages, not "home" page. My homepage still shows 11 items. All the other ones show 5.

    About the single product page not loading, please tell me when you know something.

    Thanks,

    Ana
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 13, 2018 at 02:29 (7 days ago)

    Hi canetavermelha,
    When the Meta Box option is on, in this case you have to setting for each page. If it's off then all your setting at the theme option, it will be applied for all page.
    As the attachment screenshot, when it's on, you have to go to Pages>>choose your page>>and setting it.( currently, there are 11 items)
    Kazim
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 13, 2018 at 02:33 (7 days ago)

    -About single product page issue, my coder will check and reply you asap.
    Have a nice weekend!

    Kazim
  • Customer

    Posted by: canetavermelha, Oct 15, 2018 at 11:29 (5 days ago)

    Hi Kazim,

    The single product page for products with variations is working now. But I have this error on my homepage now:

    Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pluralco/public_html/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/shortcodes/products.php on line 67

    Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/pluralco/public_html/wp-content/plugins/kuteshop-toolkit/includes/shortcodes/products.php on line 70

    I changed the php version to 7.1x but my website won't load. Can you tell me how to replace the create_function() (just need the text, I know how to access the file) or replace it yourself?

    Thank you,

    Ana
  • Supporter

    Posted by: Kazim Vu, Oct 15, 2018 at 14:29 (4 days ago)

    The cause by your php version. I have switch off it. Please check again

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible