• Customer

    Problem with greek characters in caterogy names

    Posted by: nikolaosp4 Aug 23, 2018 at 14:38 (29 days ago)
    I have an issue with the Techone theme. IIn the megamenu when I input the name of the category that I want displayed the link is written like
    https://www.cube.com.gr/eshop/stationery/el/334-ε%CE%AFδη-γραφε%CE%AFου
    instead of
    https://www.cube.com.gr/eshop/stationery/el/334-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85

    and thus the customer cannot see the categories.

    Thsi is a major problem as I am a greek store and all of my categories names are in greek.
    In the design section if I click on preview I get the proper link.

    Thank you very much

  • Customer

    Posted by: nikolaosp4, Aug 23, 2018 at 15:02 (29 days ago)

    In addition to the above I removed the rewrite clause from the SEO & URL tab but when I try to create a new menu item I always receive a error 500 error.
  • Customer

    Posted by: nikolaosp4, Aug 23, 2018 at 15:40 (29 days ago)

    Following the above, I cannot export an already created item as it also gives error 500
  • Supporter

    Posted by: yame, Aug 24, 2018 at 03:50 (28 days ago)

    Hello,

    I am still quite confused about your issues.
    Could you please help me to describe by the screenshots then I will give you the correct answer

    Waiting for your reply ...
    Yame
  • Customer

    Posted by: nikolaosp4, Aug 26, 2018 at 10:12 (26 days ago)

    There are too many issues to describe in a simple message.

    First of all, when I add a new menu in the already existing megamenu and I choose any category that I have created I get error 500 with the apache log AH01071: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty: Source: Missing name
  • Supporter

    Posted by: yame, Aug 27, 2018 at 08:12 (25 days ago)

    Could you please provide me again your FTP ?
    I cannot access to this. It's wrong
  • Customer

    Posted by: nikolaosp4, Sep 14, 2018 at 08:22 (7 days ago)

    I have tried the username and password I sent you and it works. Also I would like to note that the path the site is /web/eshop/

    Thanks
  • Supporter

    Posted by: yame, Sep 20, 2018 at 03:02 (a day ago)

    I am so sorry for delay.
    I will check asap then inform you
  • Supporter

    Posted by: yame, Sep 20, 2018 at 03:22 (a day ago)

    I am in your site and see that you are using another theme.
    If needed, please switch to Techone theme then I will check asap.
    Or please add my skype id: yame_kutetheme
    I will support directly for you

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible