• Customer

    The psframework module creates problems with the other modules

    Posted by: scecnarf Apr 10, 2018 at 09:48 (9 days ago)
    After installation of TechOne theme there is no build-in modules in Backoffice->modules->Installed modules (Build in modules). Before installation of TechOne there was many modules, after instalation there is nothing. They remain installed and functioning in front office but they are not visible in the list of modules.
    The problem is the module "psframework", if i go in ftp and i change the name at the folder "psframework" for example to"psframeworktest" (so the module is disabled) the list of modules returns to be visible but obviously the site does not work.
    How can i do?

  • Supporter

    Posted by: yame, Apr 11, 2018 at 04:09 (9 days ago)

    Hello,

    Your FTP account cannot be accessed to. Please re-send it. We would like to check your site then will give you the correct answer

    Waiting for your reply....
    Yame
  • Customer

    Posted by: scecnarf, Apr 16, 2018 at 10:36 (3 days ago)

    Ok they are here
  • Supporter

    Posted by: yame, Apr 19, 2018 at 10:24 (20 hours ago)

    Ok, thanks.
    I sent to my coder already, and I am waiting for his feedback.
    I will inform you when I get any information

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible