• Customer

    Layout builder not working on multisite

    Posted by: concepts_91 Nov 21, 2017 at 16:10 (20 days ago)
    Hi all,
    i have a problem with the layout builder. On my shops i can't add modules via layout builder and in the frontend all modules are not working. Only the primary shop ins't affected by this problem.

    I searched for similiar issues on prestashop forums but with no success.


  • Supporter

    Posted by: yame, Nov 22, 2017 at 02:09 (20 days ago)

    Hello concepts,

    I cannot go to your Ovic Theme config with Layout builder so I cannot check your problem.

    Can you help me?

    Thanks
    Yame
  • Customer

    Posted by: concepts_91, Nov 22, 2017 at 09:27 (20 days ago)

    Hi Yame,
    Try following the secret info.
  • Supporter

    Posted by: yame, Nov 25, 2017 at 02:21 (17 days ago)

    Ok mate. I got it. I sent to my coder already and I am waiting for his feedback also.
    I will inform you if I get any replies from him

    Thanks for your patience
    Yame
  • Supporter

    Posted by: yame, Nov 25, 2017 at 02:28 (17 days ago)

    One more thing, now I see you are using the desault - bootstrap. Please help us to switch to Londonstars theme, then we can check
  • Supporter

    Posted by: yame, Nov 25, 2017 at 08:21 (17 days ago)

    Dear mate.

    Have you customized anything in your site?
    Your site should be updated to solve this problem. One more thing, we don't support for the customized site mate.
    So if you customized your site. Please back up all your database + source code before updating

    Regards,
    Yame
  • Customer

    Posted by: concepts_91, Nov 25, 2017 at 10:49 (17 days ago)

    Hi Yame,
    I have a backup of the whole site. What's next step?
  • Supporter

    Posted by: yame, Nov 27, 2017 at 01:42 (15 days ago)

    After being done backup, you can go to Themeforest then download the latest version there then update for your site.
    You also can follow the change_log to update
  • Customer

    Posted by: concepts_91, Dec 4, 2017 at 17:14 (7 days ago)

    I made some tests and noted that if i update the modules (The Ovic layout builder for example), i need to reset them and that causes the lost of the Ovic layout builder on the main site. How can i backup or resume the old configuration of the Ovic layout builder in order not to loose those data?
  • Customer

    Posted by: concepts_91, Dec 5, 2017 at 00:06 (7 days ago)

    Should i backup "ps_ovic_options_hook_module" and "ps_ovic_backup_hook_module" tables and then, after update the module, restore them?

INSTALLATION SERVICE

We offer service for $29. If you would like to use it, please click here to provide your credential information.

CUSTOMIZED SERVICES

Use our expert service to turn your ideas into reality. Click here to provide your needed information.

WORKING TIME

Our support service works from Monday to Friday.
Mean time (GMT +7):
+ 7:30 - 11:30 AM
+ 1:30 - 5:30 PM
We will try to answer all the questions within 24 hours and solve them as quickly as possible